CU-aanbod

Ik bied als CU-coach met Hondenschool De Jolige Groentjes  heel wat manieren aan om met CU van start te gaan. Zo worden er workshops, cursussen en privélessen gegeven. In september 2017 werd er zelfs een hele trainweek georganiseerd rond Control Unleashed.

Online

Via het ledengedeelte kun je vier online CU-programma’s volgen:

Basisprogramma CU
Bruikbaar voor meer doeleinden en vooral de gedragingen op straat, tijdens wandelen en dagelijkse opvoeding.

Relax in huis
Speciale games om zich thuis in huis relax en veilig te voelen.

Spanning op wedstrijden
Is je hond top in de wedstrijd discipline maar vind de omgeving stressvol dan is dit pakket iets voor jou en je hond.

Reactief naar Relax
Speciaal voor honden die moeite hebben met andere honden, mensen (volwassen of kind). Uiteraard kan dit niet geheel online en zullen er in dit pakket ook privélessen bij horen. Dit hangt ook af van hoe de casus daadwerkelijk is.

Naast de vier online CU-programma’s is het ook mogelijk om online privélessen te volgen, op maat gemaakt voor jou en je hond.

Neem contact op als je je wil inschrijven voor de ledenpagina.

Workshops

De workshops duren telkens één dag, waardoor ze ook geschikt zijn voor geïnteresseerden die verderop in Nederland of in België wonen. Elke keer als je aan een workshop deelneemt, worden de oefeningen op maat van jou en je hond aangepast.

CU voor beginners
Tijdens deze workshop maak je kennis met Control Unleashed. Je leert aan de hand van de praktijk de basisoefeningen van CU, bedoeld om je hond op een voorspelbare manier te leren omgaan met afleidingen die hij leuk of spannend vindt. Heel goed toepasbaar tijdens wandelingen met je hond, maar ook tijdens training of wedstrijden. Je krijgt een handout, zodat je thuis verder kunt oefenen. Wie wil, kan later de workshop voor gevorderden volgen of inschrijven voor een cursus of privélessen.

CU voor gevorderden
Tijdens de workshop voor gevorderden, geschikt voor wie minstens één CU-workshop gevolgd heeft, gaan we een stapje verder met Control Unleashed. We gaan hierbij verder borduren op de reeds gekende oefeningen. Daarnaast wordt er specifiek gewerkt aan de dingen die voor jou hond een afleiding zijn, met behulp van nieuwe oefeningen.

Cursussen

Van Reactief naar Relaxed
Een cursus van zes lessen in groepjes van maximum zes deelnemers, speciaal voor honden die grommen, blaffen of uitvallen naar andere honden of mensen. Tijdens de lessen gaan we aan de slag met nieuwe CU-oefeningen, uit de recentste cursus gevolgd bij Leslie McDevitt. Cursisten kunnen tijdens en na de cursus online vragen stellen en meer informatie of feedback krijgen.

Online CU-puppycursus
Mensen die hun pup een stabiele start in de wereld willen geven, kunnen aan de hand van deze cursus hun hond volgens de CU-methode opvoeden. Het gaat om een online cursus met videomateriaal, ideaal dus voor wie verder weg woont, of voor als je je pup eerst thuis in alle rust basisoefeningen wil aanleren.

Privélessen

De mogelijkheid bestaat ook om privélessen CU met je hond te volgen. De lessen kunnen dan opgebouwd worden rond jouw specifieke vraag of probleem.

Raadpleeg de kalender voor de meest recente CU-data of neem een kijkje op de Facebook-pagina.
Vragen? Neem gerust contact op!