Controle Unleashed online.

De winter komt eraan en dit is een beste periode om online lessen te volgen en met name de honden die stress gevoelig zijn voor de herfst/winterse weer momenten zoals storm en regen en vallende bladeren. Dan heerlijk in je eigen omgeving trainen en je hond de meeste ontspanning bieden is goed kunnen leren. Zo kan je hond optimaal in zich opnemen wat jij hem leert. 

Ook startbutton training gaan we starten en dat kun je ombuigen naar wat voor jouw en je hond wenselijk is. Ook is deze training goed voor bv tuigjes training. Honden die een tuigje niet aan willen en daar een angst voor is. Of verzorging van oren/ogen/borstelen of zelfs nagels knippen. Ook een start wordt gemaakt ivm geluiden maar ik kan niet gaan beloven dat angst voor vuurwerk in een aantal weken wordt opgelost. Dat is een ander verhaal tenslotte. Daar speelt al angst een grote rol. 

We zitten in een besloten fb groep waar we de oefeningen bespreken en vragen altijd mogelijk zijn. 

Het is fijn als je al eerder CU hebt gedaan maar ook mensen die nog nooit kennis hebben gemaakt met CU kunnen instappen. 

De cursus duurt 8 weken en ik kom minimaal 1x per week online om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. 

Werken aan ademhalen op cue en nog veel meer. Jouw gezichts uitdrukkingen kunnen “lezen”. En nog veel meer.

We starten op 16-11 om 11 uur live online maar natuurlijk mag je kijken wanneer je wil en ook vragen stellen mag altijd. Deze cursus is €80 en de groep blijft sowieso een jaar lang staan. Dus je kunt altijd terug gaan naar live uitzendingen om weer je geleerde op te frissen. Of om vragen en antwoorden te lezen. 

Heb je interesse of wil je meer weten stuur me gerust een email of chat bericht via fb. Aanmelden kan per email. Karin@dejoligegroentjes.nl

2 gedachten aan “Controle Unleashed online.”

 1. Beste Mevr M. Van der Meeren.

  Met een jaar kunt u alle info er allang van overgenomen te hebben.
  De fb besloten group wordt na een jaar gearchiveerd en/of verwijdert. Dan moet het gesneden koek zijn voor de mensen. Tenslotte is noteren een belangrijk onderdeel.
  De voer waarde omlaag is mij nog nooit overkomen in mijn honden train tijd en ik geef natuurlijk voer wat een hond graag wilt.

  De waarde van de voerbeloning omlaag is dus bij mij nooit gebeurd.

 2. Hallo, heb nog een vraagje over de online unleashead cursus. Als ik het goed begrepen heb heb ik maar een jaar toegang tot de online lessen, daarna niet meer, heb ik dat goed begrepen?
  Heb een filmpje op you tube gezien, er wordt in korte tijd wel heel veel met voer beloning gewerkt, haal je daarmee mee de waarde van de voerbeloning niet omlaag?
  Dank voor je reactie

  Mevr.M.van der Meeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.