Blog

Nena 11 januari 2022 - - Onzer Nena, de stammoeder van onze kennel is overleden. 14,5 jaar is ze geworden, wat een prachtige leeftijd is. Nena.. 6-1-2022⭐️⭐️⭐️❤️🌈 12-8-2007, Nena werd geboren en ik hing dag en nacht turend via de webcam in de nestbak. Nena kwam uit een nest van 2,broertje Space en Nena. Nena kroop al altijd weg van de … Lees verder "Nena"
Puppy Quest.❤️ 4 maart 2021 - - Alweer een tijdje niet aanwezig geweest ivm drukte met een puppy opvoeden. Deze puppy Quest is niet van mij maar draag ik samen met mijn dochter Femke zorg over totdat hij naar zijn eigenaar mag verhuizen in Ierland. En dat is komende week zover. Quest gaat dan met het vliegtuig naar Dublin waar hij wordt … Lees verder "Puppy Quest.❤️"
CU Jaar cursus 16 januari 2021 - - We zijn gestart. En we gaan een super CU jaar tegemoet. Geluiden leren maken en accepteren en dus minder gevoelig voor worden. Ook games die kalmte en rust meer zullen toelaten tot de hond. Verschillende honden in de groep en verschillende doelen maakt het groepje kleurrijk. Ik heb er zin in en na de eerste … Lees verder "CU Jaar cursus"
Cu jaar cursus. 22 december 2020 - - We starten een nieuw jaar met geweldige CU games voor elke hond wel passend te maken. Is je hond niet blij met een harnas aan of omdoen, is je hond niet blij met nagels knippen , is je hond niet happy bij andere honden tegen komen om straat en is het een struggle voor jou … Lees verder "Cu jaar cursus."
Turbulente tijd. 22 december 2020 - - Ja dat is het zeker, zowel wat COVID betreft als wat ons eigen leven betreft. Onze Monkey-man heeft ruim een week in de kliniek gelegen met een botulisme vergiftiging. Dit had hij opgelopen door eten van besmet vlees. Hij en zijn zus hadden het een week afzonderlijk van elkaar gegeten uit dezelfde pot so to … Lees verder "Turbulente tijd."
Tijdgebrek en leuke invullingen. 22 oktober 2020 - - Ook al zijn we meer thuis ivm corona heb ik toch tijd gebrek voor alle leuke dingen die ik wil doen. En wat zijn mijn leuke dingen?  Mijn honden trainen, wat ik tot op zekere hoogte zeker doe. Maar ik wil meer. Dat is wegens tijdgebrek en 8 honden niet altijd mogelijk.  Met 1 is … Lees verder "Tijdgebrek en leuke invullingen."
“trage tocht” Slenaken. 30 september 2020 - - Vandaag weer Trage Tocht Slenaken gelopen. Blijft een tocht met de mooiste uitzichten 🥰⛰ Vorig jaar wat later in het jaar gelopen, toen waren de bomen al mooi gekleurd. Nu waren ze nog vnl groen.  Het begon al leuk op het busstation in Maastricht. Een meneer sprak ons aan “ik denk zo dat als jullie de rugzakken … Lees verder "“trage tocht” Slenaken."
Wat een fantastische trainweek. 11 september 2020 - - 39 recallers games allemaal met progressie door gewerkt. Het laatste game hebben ze nog te goed van me in de de besloten groep. Dit is een the ultimate recall combo dus die mag even voor later zijn. Het was deze keer spannend ivm corona of het wel door kon gaan en dan komt altijd de … Lees verder "Wat een fantastische trainweek."
In the spotlight. 31 augustus 2020 - - Hello CU friends! We’re starting a new thing! We will be doing regular features of Certified Control Unleashed Instructors so you can get to know all the talented trainers and learn more about how they are using CU to help dogs and their people. There are now CCUIs in many parts of the world! Our … Lees verder "In the spotlight."
Pieterpad. 27 augustus 2020 - - Pieterpad  Zondag 23 augustus was het zover.  Dean en Leroy gingen met Femke en mij mee hun eerste Pieterpad stuk lopen. En omdat het een kleuter pieterpadje was mocht ook de jongste mee ipv de 2 ervaren dames. De afstand was namelijk aangepast aan Dean en Leroy en dus te kleine afstand voor Dribbel en Sunny. … Lees verder "Pieterpad."