Wat een fantastische trainweek.

39 recallers games allemaal met progressie door gewerkt. Het laatste game hebben ze nog te goed van me in de de besloten groep. Dit is een the ultimate recall combo dus die mag even voor later zijn. Het was deze keer spannend ivm corona of het wel door kon gaan en dan komt altijd de vraag, het weer, hoe gaan de weergoden ons gezind zijn. De eerste 3 dagen droog en donderdag ochtend regen en vrijdag hier en daar een miezer bui. Maar niet getreurd, donderdag mochten we recallers games trainen in een overdekte lokatie ( oud kantoren gebouw en leeg staande fabriek) van een deelneemster dus dit was een mega ervaring voor alle doggies. Aangezien Ona ook mee deed, vond ik dit echt HEEL SUPER dat ze dit meemaakte. Ze mocht me zoeken in een leeg staand gebouw met veel kamers en ze deed dat voortreffelijk. 

De games wisselen nogal van moeilijkheids graad maar elk game bouw je op dus succes gegarandeerd. 

We hadden een toffe groep mensen bijelkaar en iedereen kon het goed met elkaar vinden. Corona wierp geen zg afstand. Ook al hielden we echt wel de afstand wat de regel is. 

Elke dag doorliepen we 10 games maar donderdag werd het iets zwaarder waardoor we 3 games tot vrijdag hebben bewaard waarvan 1 nog in de groep komt. De groep honden paste goed bijelkaar. Geen enkele had een probleem met een ander. De corona zone is vast daar goed voor want de honden hadden zo tijd om elkaar van afstand te leren kennen en tijdens de wandeling kon dan ook elke hond los en bijelkaar. Geen enkele snauw gehoord. 

Nu is het zaterdag ochtend en zit ik dit te typen omdat je altijd moet afkicken. Je staat op ‘s ochtends en wil in het ritme komen. Maar het is toch ook even weer , oh nee.. ik kan even wat rustiger aan doen. 

Elke dag werden we weer verblijdt met de kookkunst van Fem en ook de lunch werd verzorgd door haar. Als ik voor mezelf en Ona spreek dan kan ik zeggen dat ik ondanks dat ik het met Ona liet zien hoe je opbouwt en dus niet helemaal in mijn bubbel wil zijn als ik les geef ze een mega sprong heeft gemaakt en verdomd goed heeft gedaan. Ik ben super trots op haar. Wat de deelneemsters betreft.  Jullie boeken vooruitgang en ga vooral door. Misschien vergeet je sommige games, maar vergeet niet je hand-out en de groep. Want ALUMNI staat op de loer..een week te vullen met vervolg games indien gewenst.

Lieve dames. Hartelijk dank voor jullie spontane, elkaar helpende, begripvolle, doorzettende, genietende, blije en lachende momenten. 

Mijn take away is. Recallers games moeten zo gespeeld als ze bedoelt zijn maar voor mens en hond is een eigen aanvulling noodzakelijk. En dat kon in deze week perfect omdat ik de combi,s leer kennen. Dank jullie daarvoor want dit maakt mij een better teacher. ?

Leroy en Dean bezochten ons ook en Leroy was een assistent van mij een helper voor de pup Marcus.

2 gedachten aan “Wat een fantastische trainweek.”

  1. De trainweek was geweldig, we hebben echt genoten. Duidelijke uitleg van alle games, demonstratie van Ona maakt dat je ziet hoe het game gespeeld wordt, hoe je het moeilijker(of juist niet) kunt maken en in welke situaties het goed gebruikt kan worden en dan zelf aan de slag. Een leuke basis voor het pupje, als hij niet sliep deed hij al goed mee en was erg enthousiast..
    Dankjulliewel voor de leuke week Karin, Femke en zeker ook de medecursisten..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.